Könyvtári gyógynövényklub - online közvetítés

Dátum

Tisztelt Olvasóink!
Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük Önöknek első online adásunkat a könyvtárból!

Az előadás címe: Hogyan használjuk helyesen a gyógynövényeket jelen időszakunkban?
Az előadó: DR. HAJDU ZSANETT Gyógynövénykutató biológus
Időpont: 2020. április 28., kedd 18:00
Az előadás online nézhető ezen a linken:

https://bit.ly/GyógynövényKlub

Zűrzavaros napjainkban nehéz eligazodni az eltérő útmutatások közepette, hogy mivel erősíthetjük egészségünk. Gyógynövényszakértő biológusként és a hazai, illetve dél-amerikai tradicionális gyógynövényhasználat kutatójaként ezt kísérlem meg az előadásban. Beszélünk az immunrendszer és a légző szervrendszer alapvető működéséről, és azokról a számunkra könnyen hozzáférhető növényekről, amelyek hozzájárulnak ezek egészségéhez, és amelyek kisimíthatják nyugtalan idegrendszerünket. Az általunk gyógynövényként ismert növényeken túl szó lesz fűszerekről, gyümölcsökről, zöldségekről, és egyéb élelmiszernövényekről, amelyek számunkra elérhetőek. Beszélünk néhány egyszerű természet adta módszerről is, amellyel jelen időszak feszültségét könnyedén enyhíthetjük magunkban.

Jóllehet a könyvtár zárva az olvasók előtt, de a háttérben folyik a munka.
Részt veszünk a városunk közösségéért végzett munkában is: ebédet szállítunk az időseknek és a könyvtár ad otthont a Karitatív Kamrának.
Sok szeretettel ajánljuk figyelmükbe honlapunkat, melyen folyamatosan frissülő tartalommal próbáljuk tartani a kapcsolatot olvasóinkkal.