Élmény

Történelmi diorámák, Star Wars és világháborús terepasztalok, működő Technic járgányok, Harry Potter világa, és lesz egy igazán csajos Friends asztal is. Az egyedi, részletgazdag kreáció mellett, megannyi meglepetéssel várjuk kedves látogatóinkat, ahol a denevérember is elrejtőzött! Csoportoknak VIP vezetés és kulisszatitkok felfedése.
Hidas Judit író és Kárász Eszter énekes irodalmi estje anyaságról, munkáról, szeretetről, elválásról, az idő múlásáról, zenével, felolvasásokkal.
Dumtsa Jenő képes levelezőlapjai Ürmös Lóránt gyűjteményéből.
Miért kastély, ha csak villa? Szentendre új megvilágításban című előadás-sorozat 9. része.
Kalapos Éva Veronika íróval Svébis Bence szerkesztő beszélget.
A Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda és a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár által közösen szervezett Mégis, kinek az egészsége? című előadás-sorozat 9. része.
Márton László budapesti író és Balla Árpád Zoltán székelyudvarhelyi fotográfus közösen írt, Erdélyben, a csíkszeredai Bookart Kiadó gondozásában megjelent könyve, a Tövises képsor bemutatója.
A műsorban kamara- és szólódarabok szólalnak meg, főleg Astor Piazzolla tangói és hozzá hasonló könnyedebb műfajú művek.
Ha a falak mesélni tudnának. Szentendre új megvilágításban című előadás-sorozat 8. része.
A Szentendrei Járás Egészségfejlesztési Iroda és a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár által közösen szervezett Mégis, kinek az egészsége? című előadás-sorozat 8. része. Előadó: Huszárné Kürti Éva, egészségtan tanár, preventív gerinctréner és sportoktató.
Thiel Katalin előadása: A szeretetről Hamvas Béla és Erich Fromm nyomán címmel. Farkas Szilárd: A válság motívum Hamvas Béla regényművészetében valamint Hamvas Béla és a kereszténység konferenciakötet bemutatása.
Nerpel Nikoletta Digitális reneszánsz című fotókiállítása.